Verzendbeleid (bestellen en leveren)

Leveren van de bestelling

U kunt zelf een aflever/bezorgdatum kiezen vanaf werkdag 3. Als er een bestelling wordt geplaatst op werkdag 1 voor 17:00 uur, dan kan de order vanaf vanaf werkdag 3 worden uitgeleverd. Bijvoorbeeld:  U besteld op maandag voor 17:00 dan kan de bestelling op woensdag geleverd worden.

Wij kiezen er ‘BEWUST’ voor om niet de volgende dag te leveren omdat wij de bezettingsgraad van de trailer zo goed mogelijk willen benutten, met als doel: onnodige transportkilometers te voorkomen.

Op de dag van levering ontvangt u tussen 08:00 en 10:00 een email van onze transporteur waarin een indicatief tijdstip van levering (tijdslot van 2 uur) wordt gegeven. Tevens neemt de chauffeur een half van te voren telefonisch contact met u op. Mocht het u niet lukken de bestelling persoonlijk aan te nemen dan zal de chauffeur naar eigen inzicht deze zo goed mogelijk wegzetten!

Wijze van transport en aflevering bij u thuis

Uw bestelling wordt geheel gratis geleverd d.m.v. een bakwagen of citytrailer.  De transporteur maakt naar eigen inzicht een keuze. De pallet wordt met een pompwagen uw oprit of desgewenste plaats neergezet, dit kan alleen via een verharde ondergrond, dus niet via gras, grond op grind. Door het aanzienlijke gewicht van de pompwagen en pallet inclusief haardhout kan het mogelijk zijn dat tegels of stenen verzakken of kapot gaan. Houdt u als klant er rekening mee dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade. 

 

Bestelling wijzigen na bestelling

U kunt de bestelling wijzigen, alleen op de dag van bestelling (werkdag 1) tot 17:00 uur. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0113 - 450 111.

Annuleren bestelling

U kunt de bestelling annuleren, alleen op de dag van bestelling (werkdag 1) tot 17:00 uur. U kunt hiervoor telefonisch of contact opnemen met onze klantenservice via 0113 - 450 111.

 

Retourneren bestelling

Indien de bestelling niet aan uw gewenste eisen voldoet, dan kunt u deze retourneren. Na levering, moet u binnen 7 dagen contact opnemen met de klantenservice. De kosten van de retourzending bedragen € 75,00 en komen voor rekening van de koper. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retour aan u overgemaakt.