Haardhout netzak

Een vuurtje stoken met een goed gezelschap is leuk en gezellig. Natuurlijk heeft u hier wel hout voor nodig en dit hout vindt u bij Bewust Haardhout. Bij ons kunt u terecht voor haardhout netzakken. 

Zakken openhaardhout van Bewust Haardhout

Onze haardhout zakken zijn gemakkelijk te dragen en te verplaatsen. Haardhout in zakken is handig voor als u af en toe de haard of kachel aandoet en niet zoveel haardhout nodig hebt. Al ons haardhout is natuurgedroogd en hebben het FSC keurmerk. Ons netzak haardhout is minimaal 1 jaar opgeslagen in de buitenlucht waardoor het een vochtpercentage bevat van ongeveer 18%. Hierdoor is het haardhout meteen stookbaar. 

Haardhout mix kopen 

Onze zakken openhaardhout zijn verkrijgbaar in 22 of 40 liter met een mix van essen- en  eikenhout. Beide houtsoorten zijn erg populair, dit is niet zonder goede reden want dit hout brandt langzaam waardoor ze een hoog rendement hebben. De combinatie van rustig essenhout en levendig eikenhout maakt dit de perfecte vuurbeleving. Bovendien is al ons haardhout natuurgedroogd door de wind en de zon. Dit maakt ons hout duurzaam en direct geschikt om te gebruiken. Wil je snel de warmte en sfeer in huis? Maak dan gebruik van ons aanmaakhout. Aanmaakhout is ideaal voor als uw snel vuur wil.