FSC hout

fsc gecertificeerd hout

Op zoek naar duurzaam hout? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Ons haardhout is afkomstig uit Nederland en is FSC gecertifieerd. Onnodige milieubelastende transportkilometers worden hierdoor vermeden. Ons hout wordt op een natuurlijke manier gedroogd gewoon door de wind en de zon. Verantwoord hout stoken met de beste kwaliteit hout? Kies dan voor FSC hout van Bewust Haardhout. 

FSC gecertificeerd haardhout

Het FSC-keurmerk is een internationale organisatie die zich bezighoudt met het bevorderen van duurzaam bosbeheer. FSC geeft aan dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen garanderen dat het hout op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd zonder dat er schade is toegebracht aan het milieu. Kies voor ons duurzame hout.

FSC hout kopen 

Bij ons kunt u terecht voor FSC producten. Kachelhout eikenessenhout haardhout, berk haardhout, haardhout beuken of een mix van haardhout u treft het allemaal in ons assortiment. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken. Zo is eikenhout een van de meest populaire houtsoorten. Het hout brandt langzaam en heeft daardoor een hoog rendement. Benieuwd naar de kenmerken van onze andere houtsoorten? Neem dan eens kijkje tussen ons assortiment. 


Ons FSC hout is verkrijgbaar in verschillende formaten. Van 22 liter netzakken tot aan big bags van 2 kuub. Bepaal zelf hoeveel FSC hout u nodig hebt en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Kiest u voor hout van Bewust Haardhout dan kiest u haardhout dat op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd.