Kachelhout

kachelhout

Op zoek naar duurzaam kachelhout? Dan bent u bij Bewust Haardhout aan het juiste adres. Wij verkopen kachelhout wat op een natuurlijke manier is gedroogd gewoon door de Nederlandse zon en wind. Ons kachelhout is geschikt voor iedere kachel. Geniet samen met familie en vrienden van een heerlijk warm vuurtje. 

Divers aanbod kachelhout

Bij Bewust Haardhout hebben we verschillende houtsoorten. Ieder houtsoort staat bekend om zijn brandeigenschappen. Wij verkopen beuken haardhoutessen haardhoutopenhaardhout eiken, berkenhout haardhout en een mix van haardhout. Daarnaast verkopen bij kachelhout netzakken. Dit zijn netzakken van 22 of 40 liter met een mix van essen- en eikenhout. Beide houtsoorten zijn populair, dit is niet zonder goede reden want deze twee kachelhout soorten geven een combinatie van een rustig en levendig vlammenspel. Neem eens een kijkje in ons assortiment en komt tot een juiste keuze. 

Duurzaam kachelhout

Kachelhout van Bewust Haardhout is een duurzame keuze. Ons kachelhout is afkomstig uit Nederland en is gedroogd door de Nederlandse zon en wind. Als ons kachelhout heeft het FSC keurmerk dit keurmerk wordt alleen verleend als het kachelhout op een duurzame manier verkregen is. Ons Kachelhout met FSC keurmerk is afkomstig uit verantwoorde beheerde bossen. Doordat ons stookhout op een natuurlijke manier gedroogd is zorgt dit voor een laag vochtpercentage. Een laag vochtpercentage is zeer gunstig want hierdoor is het kachelhout meteen stookbaar is. Bovendien zorgt een lager vochtpercentage voor een volledige verbranding waarbij weinig rook en roet vrijkomt. Voor gedroogd haardhout voor de kachel slaagt u bij ons gegarandeerd. 

Het opbergen van kachelhout 

Om optimaal gebruik te maken van uw kachelhout is de opbergplek erg belangrijk. Bewaar uw kachelhout altijd op een droge plek. Dit kan bijvoorbeeld onder een afdak, in de garage of in een speciale houtopslag. Daarnaast is het handig om een kleine bak met kachelhout bij de kachel of open haard te plaatsen, hierdoor kunt u gemakkelijk extra brandhout pakken als dit nodig is.

Het beste kachelhout voor uw houtkachel 

Ons kachelhout wordt verkocht in verschillende formaten. Zo kunt u bij ons terecht voor een kuub kachelhout, een halve pallet kachelhout, of een hele pallet kachelhout. Met kachelhout van Bewust Haardhout komt u gegarandeerd de koudere maanden door. Wilt u snel een warme ruimte creëren? Dan raden we aan om gebruik te maken van aanmaakhout. De perfecte manier om uw vuur aan te steken.  


De prijs van ons kachelhout is afhankelijk van de marktprijzen. Wij houden de prijzen continue in de gaten om u de beste prijs te kunnen geven. Op onze website staan altijd de actuele prijzen. Kachelhout tegen een scherpe prijs en dat voor de beste kwaliteit vindt u bij Bewust Haardhout. 


Kachelhout kopen? Gratis thuisbezorgd!

Wilt u kachelhout bestellen? Dat kan! Onze producten zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Als u een bestelling heeft geplaatst gaan we zo snel mogelijk aan de slag om alles gereed te maken. Bij ons kunt u profiteren van gratis verzending. Het is wel zo prettig als u weet wanneer het kachelhout wordt geleverd. Daarom krijgt u de werkdag voor aflevering een email van onze vervoerder. Houdt uw e-mail dus goed in de gaten. Want via de e-mail ontvangt u ook een track-en-trace code. Zo weet u precies wanneer de aflevering van uw kachelhout plaatsvindt. 


Heeft u vragen over de aflevering of het tijdstip van aflevering? Reageer dan op de email van onze vervoerder. Zij proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.