Het beste hout voor de Hottub

Heerlijk genieten van een hottub in de tuin doe je met het beste haardhout om te stoken. Hiervoor is een combinatie van eiken- en essenhout het meest geschikt, want dit brandt lang en schoon. Zo blijft het water in de hottub lang heerlijk warm. 

Maak het vuur aan met aanmaakhout of duurzame aanmaakblokjes. Het meest brandbare materiaal moet bovenop liggen. Zo zorg je vanaf het begin voor volledige ontbranding en krijg je snel en eenvoudig een goed vuur zonder schadelijke rook.

Bekijk en/of bestel een mix van eiken- en essenhout

Ben je op zoek naar een hottub? Doe hier inspiratie op!

Skargards ontwikkelt, produceert en verkoopt Zweedse houten hottubs en is één van Europa’s grootste producenten van houten hottubs. Elke houten hottub wordt op maat gemaakt en helemaal gratis geleverd, ook in Nederland.

De hottubs hebben een geïntegreerde houtkachel, dat is een ingenieus ontwerp dat de verbranding en warmteverdeling optimaliseert. Tegelijkertijd wordt het thermische energieverlies geminimaliseerd. De natuurlijke circulatie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de hottub, zonder gebruik van een pomp of andere elektrische onderdelen. Door deze natuurlijke benadering geniet u onbezorgd van uw welverdiende rust. Voor meer informatie zie: https://www.skargards.com/nl/